Ervaar persoonlijk advies
Ervaar persoonlijk advies
Janssen Belastingadvies te Nuenen (regio Eindhoven)
Belastingadvies, belastingaangiften voor particulieren en belastingaangiften voor ondernemers
Specialist in aangifte erfbelasting

Janssen Belastingadvies

Bezoekadres:
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Tel. (040) 263 11 27

Belastingaangifte ondernemer

Helaas moet een ondernemer in Nederland aan allerlei regels voldoen en met name de belastingwetgeving, die jaarlijks verandert, bezorgt menig ondernemer hoofdpijn.

Dit is echter niet nodig. Laat uw belastingaangifte opstellen door een deskundige en besteedt uw tijd aan datgene waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Janssen Belastingadvies heeft al meer dan 25 jaar ervaring met ondernemers en weet waar zij tegen aan lopen:

Ofschoon een aantal particulieren zelf hun belastingaangifte opstelt, waarbij zij mogelijk belastingvoordelen laat liggen, is dit af te raden voor een ondernemer.

Wij zijn op de hoogte van ALLE belastingwijzigingen en helpen u te voldoen aan alle door de Belastingdienst gestelde eisen.

U bent goed in uw vak en wij in het onze !

Belastingen en aangifte

Janssen Belastingadvies kan u als ondernemer op alle belasting / ondernemers gerelateerde vlakken assisteren. Overwegend passeren bij ons echter dagelijks onderstaande zaken de revue. Om u te informeren waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij uw aangifte van belastingen kunt u hieronder lezen en doorklikken naar de diverse onderwerpen.

Aangifte inkomstenbelasting

Als ondernemer heeft u ook te maken met de jaarlijkse inkomstenbelasting. Het is belangrijk deze aangifte in te laten vullen door een expert. De kans is namelijk groot dat u belastingvoordelen laat liggen en bovendien naheffingen van de belastingdienst riskeert wanneer u vergissingen maakt. Wij helpen u graag uw aangifte inkomstenbelasting zo efficiënt mogelijk op te stellen.

Aangifte omzetbelasting

De meeste ondernemers krijgen te maken met de periodieke aangifte omzetbelasting van de Belastingdienst. Wij kunnen deze aangifte voor u opstellen en indienen. Ook helpen wij u graag bij uw aangifte omzetbelasting zodat u – na een duidelijke instructie van ons – zelf uw aangifte omzetbelasting kunt opstellen en indienen.