Ervaar persoonlijk advies
Ervaar persoonlijk advies
Janssen Belastingadvies te Nuenen (regio Eindhoven)
Belastingadvies en belastingaangiften voor particulieren en
specialist in aangifte erfbelasting

Janssen Belastingadvies

Bezoekadres:
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Tel. (040) 263 11 27

Reacties van onze klanten

Janssen Belastingadvies neemt zowel particulieren als bedrijven alle administratieve en belastingtechnische zorgen deskundig uit handen. Dat hoeft u uiteraard niet op ons woord te geloven. We laten onze relaties hierover liever zelf aan het woord!

Enkele zakelijke relaties over Janssen Belastingadvies

"Janssen Belastingadvies verzorgt mijn belastingzaken al acht jaar naar volle tevredenheid. Als ik iets wil weten, krijg ik snel een duidelijk antwoord. Bovendien zorgt Janssen Belastingadvies er op een creatieve manier voor dat ik zoveel mogelijk belasting terug krijg of zo weinig mogelijk hoef te betalen. Uiteraard keurig binnen de wettelijke mogelijkheden."
Clement Carrière - Clement Coaching & Counseling


"Janssen Belastingadvies verzorgt al vier jaar de administratieve en belastingtechnische ondersteuning van mijn bedrijf. Daarbij doen we een aantal zaken zelf, waardoor we geen onnodige kosten maken en tóch kunnen rekenen op deskundig advies waar dat nodig is. De professionele, betrouwbare en toegankelijke manier van werken vormt de basis voor onze prettige en solide samenwerking."
Bart Janssen - Het Subsidiehuis


"Janssen Belastingadvies werkt pro-actief en dat is prettig. Ik word op de hoogte gehouden van mogelijk interessante ontwikkelingen op het gebied van belastingen en word eraan herinnerd alles op orde te houden. Bovendien is Janssen Belastingadvies duidelijk over wat ik wel en niet kan verwachten. Daardoor zijn er nooit misverstanden."
Lian van Hout – Lian van Hout Communicatie


Enkele particuliere relaties over Janssen Belastingadvies

"Janssen Belastingadvies verzorgt onze belastingaangifte en dat bevalt zeer goed. Wij ontvangen het gehele jaar door belastingtips en tegen de tijd dat de aangifte moet worden ingediend, ontvangen we een envelop waarin alles duidelijk wordt beschreven met het verzoek de papieren terug te sturen. Niet moeilijk doen met codes die je aan moet vragen, gewoon bevestigen per e-mail en de rest wordt geregeld."
Mark en Bianca Jansen uit Eindhoven


"Ik ben belastingplichtig in Nederland en ben vorig jaar in dienst getreden van een buitenlandse werkgever. Daardoor was mijn belastingaangifte het afgelopen jaar extra ingewikkeld en complex. Met de specifieke kennis en ervaring van Janssen Belastingadvies is het allemaal goed gekomen. Hartelijk bedankt daarvoor."
Gerard Boer uit Eindhoven


"Het probleem en de ergernis van de jaarlijkse belastingaangifte is voor ons als sneeuw voor de zon verdwenen. Wij zijn dankbaar dat de aangifte iedere keer weer in korte tijd wordt afgehandeld en dat het vakmanschap ervoor zorgt dat er elk jaar weer een teruggave plaatsvindt.

Bovendien worden we gedurende het jaar met raad en daad bijgestaan als zich vragen of problemen voordoen."
Familie Heinen uit Eindhoven


"Ik laat mijn belastingaangifte verzorgen door Janssen Belastingadvies. Tot mijn volle tevredenheid! Ik word correct begeleid en geadviseerd en de aangifte wordt vervolgens keurig verzorgd ingediend bij de belastingdienst. Verder word ik gedurende het jaar attent gemaakt op belastingzaken die voor mij van belang kunnen zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn belastingzaken in goede handen zijn."
Emiel Naterop uit Helmond