Ervaar persoonlijk advies
Ervaar persoonlijk advies
Janssen Belastingadvies te Nuenen (regio Eindhoven)
Belastingadvies en belastingaangiften voor particulieren en
specialist in aangifte erfbelasting

Janssen Belastingadvies

Bezoekadres:
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Tel. (040) 263 11 27

Aangifte inkomstenbelasting

Ofschoon veel belastingadvies kantoren niet erg geïnteresseerd zijn in het opstellen van belastingaangiften voor particulieren zijn wij blij dat we heel veel particuliere relaties hebben.
Het aantal klanten neemt jaarlijks toe en we constateren dat er steeds meer mensen komen die kiezen voor een goede gedegen aangifte, zonder verrassingen achteraf door de Belastingdienst.

Zij hebben geen zin om zelf de aangifte "proberen" op te stellen en dan steeds het gevoel te hebben, "heb ik het wel goed gedaan en zijn alle belastingvoordelen benut"?

Iedereen kent wel iemand die in de avonduren een belastingaangifte voor een zacht prijsje invult... Maar is die persoon nog wel op de hoogte van de laatste belastingwijzigingen? Is die persoon aanspreekbaar bij eventuele vragen door de Belastingdienst? Krijgt u een duidelijke schriftelijke toelichting op de aangifte?

Janssen Belastingadvies is lid van het Register Belastingadviseurs, volgt permanent bijscholing, heeft goede kontakten met de Belastingdienst en heeft sparringpartners waarmee overlegd kan worden op belastinggebied.

Bovendien kijken we verder dan alleen de belastingaangifte. Veel van onze cli├źnten hebben we geadviseerd om hun eigen notaris te bezoeken om een testament op te laten stellen of aan te laten passen, of andere belangrijke zaken te laten regelen.

Gaat u voor een goede belastingaangifte of de goedkoopste?!